Винаги ми е харесвало да споделям знанията си с другите и да намирам най-лесния и интересен начин да го направя. Започнах да преподавам английски език още първата година в университета като давах частни уроци на едно момиченце.  Още тогава  странях от общоприетите методи на преподаване и учебни програми, не защото има нещо лошо в това да се ползват, а защото харесвам предизвикателствата, харесва ми да творя и да търся начини аз и учениците ми да се забавляваме заедно. И така вече 15 години.

Започнах да изучавам английски, когато бях на 10, тоест преди 25 години и до ден днешен не съм спряла. Завършила съм Езиковата гимназия в Ловеч с английски език, а след това Английска филология с профил педагогика във Велико Търново. Живяла съм в Англия, в наши дни често пътувам до там и ежегодно прекарвам около два месеца в САЩ (зимата бягаме от студа в България) 🙂

В къщи ежедневно се говори на английски, тъй като това е езикът, на който общувам със съпруга си Алекс, който е 100% натурален американец с чешки произход 😉

С удоволствие наблюдавам 6-годишната си дъщеричка Миа как умело борави с двата езика, което много ме вдъхновява и ми дава идеи как да преподавам по-добре.

Не спирам да общувам с англичани, шотландци, ирландци, американци, че дори и австралийци и канадци понякога и да сравнявам начина, по който живият език се сменя в различните култури, социален статус и чисто личните предпочитания.

И въпреки че преподаването храни мен и семейството ми, силно вярвам в думите, че да си учител е по-скоро призвание, отколкото професия.

Ваша онлайн учителка,

Стели

 

 

Здравейте, аз съм Деси. Монтирам видеата, които гледате, а в свободното си време скитам из планински пътеки и катеря върхове.

 

 

 

 

 

 

Аз съм Венци и съм част от екипа на Стели. Отговарям за обслужването на клиентите. Освен с работата си, се занимавам с фотография и приложни изкуства. Огромен фен съм на киното, морето и котките. <3