Винаги ми е харесвало да споделям знанията си с другите и да намирам най-лесния и интересен начин да го направя. Започнах да преподавам английски език още първата година в университета, като давах частни уроци на едно момиченце. Още тогава странях от общоприетите методи на преподаване и учебни програми не защото има нещо лошо в това да се ползват, а защото харесвам предизвикателствата, харесва ми да творя и да търся начини аз и учениците ми да се забавляваме заедно. И така вече 19 години.

Започнах да изучавам английски, когато бях на 10, тоест преди 29 години и до ден днешен не съм спряла. Завършила съм Езиковата гимназия в Ловеч с английски език, а след това Английска филология с профил Педагогика във Велико Търново. Живяла съм в Англия и понастоящем ежегодно прекарваме около два месеца в САЩ при семейството на мъжа ми.

С удоволствие наблюдавам 10-годишната си дъщеря Миа как умело борави с  три езика – майчин български, бащин английски и испански, които учи онлайн, и този процес много ме вдъхновява и ми дава идеи как да преподавам по-добре. Самата аз започнах да уча испански, за да не забравям как се чувствате вие, моите ученици.

Не спирам да общувам с англоговорещи от различни страни и райони и да сравнявам начина, по който живият език се сменя в различните култури, социален статус и чисто личните предпочитания.

И въпреки че преподаването храни мен и семейството ми, силно вярвам в думите, че да си учител е по-скоро призвание, отколкото професия.

Ваша онлайн учителка,

Стели Дулкова

 

 

 

Здравейте, аз съм Деси. Монтирам видеата, които гледате, а в свободното си време скитам из планински пътеки и катеря върхове.

 

 

 

Аз съм Венци и съм част от екипа на Стели. Отговарям за обслужването на клиентите. Освен с работата си, се занимавам с фотография и приложни изкуства. Огромен фен съм на киното, морето и котките. <3